DANA NEMA BEZ  TM TOP KREMA!”

TOP KREM TM D.O.O – porodična firma osnovana 2013 godine.

TOP KREM TM –  to su čokoladni kremovi i čokolade suptilnih ukusa.

TOP KREM TM –  to je svakodnevna  domaća proizvodnja kakao kremova i čokolada u najrazličitijim varijacijama: lešnik, orah, badem, kikiriki, caramel, pomorandža, malina itd.

TOP KREM TM – to je uspešan spoj industrijske proizvodnje i ručne dorade čokoladnih poslastica.

TOP KREM TM – to je kombinacija  ideja francuskih gastronomskih kreacija i srpske inventivnosti, s dobrim izborom prirodnih sirovina.

Degustirajte naše kremove u svakom trenutku godine. Svi naši kremovi lako su mazivi, ne sadrže aditive ni konzervanse, ne sadrže gluten ni sojino brašno, čuvaju se na sobnoj temperaturi s rokom trajanja od najmanje godinu dana.

Namena: Kao finalni proizvid, TOP KREM TM može se konzumirati odmah, kao namaz na hlebu ili pecivu, kao fil za sve vrste poslastica:  palačinke, mafine, oblande, makaronse, rolate, torte… Veoma su ukusan preliv ili sastojak za sladolede, smrznuti jogurt, ili sveže voće…

TOP KREM TM – « AH, QUE C’EST BON !

                       OH, QUE JE L’AIME,

                      « CETTE TOP CRÈME TM ! »

Informacije o

TOP KREM TM

U centru Beograda, svakodnevna domaća proizvodnja i prodaja kakao kremova i čokolada u najrazličitijim varijacijama. Prvi put kod nas, uspešan spoj industrijske proizvodnje i ručne dorade čokoladnih poslastica, kombinacijom ideja francuskih gastronomskih kreacija i srpske inventivnosti, s dobrim izborom prirodnih sirovina  TOP KREM TM proizvodi čokoladne kremove i čokolade suptilnih ukusa.

Degustirajte naše kremove i čokolade u svakoj sezoni godine, čuvajte ih na temperaturi višoj od 18°C, izbegavajte termičke šokove i nagle promene temperature zbog čega može doći do vizuelnih promena, (bele naslage ili sloj ulja na površini) što ne znači da je proizvod štetan za konzumiranje.

100%

Prirodni
proizvod

Karakteristike

  • Prirodni ukus
  • Lako maziv
  • Ne sadrže aditive ni konzervanse
  • Ne sadrže gluten
  • Rok trajanja najmanje godinu dana

975

Zadovoljnih kupaca

15

Različitih proizvoda

4

Priznanja

10

Različita pakovanja

Opšte

Karakteristike

Svi naši kremovi prepoznatljivi su po prirodnim ukusima, lako su mazivi. O kvalitetu svedoče potvrda o doslednosti navedenih sastojaka Instituta za ispitivanje mesa i hrane u Beogradu kao i naši stalni potrošači. Ne sadrže aditive ni konzervanse, ne sadrže gluten ni sojino brašno, čuvaju se na sobnoj temperaturi s rokom trajanja od najmanje godinu dana.

Namena: Kao finalni proizvid, mogu se konzumirati odmah, kao namaz na hlebu ili pecivima, kao fil za sve vrste poslastica:  palačinke, mafine, oblande, makaronse, rolate. torte… Veoma su ukusan preliv ili sastojak za sladolede, smrznuti jogurt, ili sveže voće…